Powder Brows

Powderbrows is de nieuwste en meest verfijnde techniek op het gebied van semi permanente make-up voor de wenkbrauwen. Door middel van een fijn naaldje die op en neer gaat in de eerste en tweede huidlaag, wordt er een mooi natuurlijk poedereffect gecreëerd.  Jouw wenkbrauwen krijgen een mooie vorm en zien er voller uit!

Wat betreft de vorm:

Wij tekenen de vorm van de wenkbrauwen die het beste bij jou past. Vervolgens laten wij de vorm aan jou zien en pas na akkoord (of eventuele correcties) beginnen we aan de behandeling.

Wat betreft de kleur:

Op basis van jouw wensen en ons advies wordt een kleur uitgekozen die het beste en mooiste bij jou past.

2e behandeling:
De 2e behandeling vindt +-6/8 weken na de 1e behandeling plaats. Tijdens deze behandeling gaan wij nogmaals over de gecreëerde pixels heen om de vorm en kleur goed te bevestigen. De Powder Brows gaan +- 2 jaar mee.

Opfrisbeur na 1-2 jaar:
Wil je dat jouw Powder Brows constant in dezelfde mooie staat blijft verkeren? Dan kun je kiezen om ze te laten bijwerken middels een opfrisbeurt (touch up behandeling). 

Prijzen:

– Powderbrows                                       €300        (incl nabehandeling na 6-8 weken)

– Touch up vóór 18 maanden                 €100

– Touch up binnen 18 maanden                 € 150

– Touch up tussen 18 en 24 maanden     €165

– Touch up tussen 24 en 36 maanden     €185

 

Wanneer je een afspraak voor een Powder Brows behandeling wil maken, dient er 48 uur tussen het maken van de afspraak én de behandeling te zitten.  Zo kunnen wij jou tijdig voorzien van alle voorzorgsmaatregelen die je minimaal 24 uur voorafgaande aan de behandeling moet treffen.

BellAllure werkt uitsluitend volgens strenge eisen van het Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid. De GGD controleert dit in opdracht van het Ministerie van Volksgezondheid. Uiteraard werken we tijdens elke behandeling met een (nieuwe) steriele naald die we na elke behandeling vernietigen.