Massages & body

Heerlijk ontspannen tijdens een van onze massages en body treatments! Deze massages en body treatments zijn makkelijk te combineren met een van onze (gezichts)behandelingen!

Body treatments

Deze treatments zorgen voor nieuwe energie en verbeteren de werking van de huid, de doorbloeding en worden afvalstoffen afgedreven. Ook worden er mineralen aan de huid toegevoegd.

Body plus treatment                                                             60 min € 70,95
Reiniging, peeling & pakking

Body deluxe treatment                                                         90 min € 79,95
Reiniging, peeling, massage & pakking

Massages

Lichaamsmassage*                                  

Gedurende deze behandelingen worden afvalstoffen afgevoerd. De spierfunctie & stofwisseling van de spieren worden verbeterd.
Deze massage kan toegepast worden bij pijn, stress, burn-out klachten, te hoge spierspanning,
bestrijding van vermoeidheid & voor de bevordering van de bloedcirculatie.

30 minuten: € 39,95
60 minuten: € 62,50

*Je kunt de lichaamsmassage van 30 minuten boeken met een overnachting bij Hotel Van der Valk Maastricht. U vindt het arrangement hier terug.

Hot stone massage                                 

Met deze massage wordt gebruik gemaakt van warme, vulkanische basaltstenen. Deze massage heeft uiteenlopende effecten op het lichaam. Het zorgt voor een betere doorbloeding, afvoer van afvalstoffen, ontspannen & gespannen spieren, en een zeer rustgevende werking bij stress.

30 minuten: € 44,95
60 minuten: € 69,95

Aroma massage

Aromatherapie massage is een zachte en bijzonder doeltreffende massage waarmee elk gevoel van spanning verdwijnt. Bij deze massage gebruiken we aromatische en natuurlijke oliën. Deze hebben een heilzame werking op lichaam en geest. Samen kiezen we de juiste olie die op dat moment het meest bij jou past.

Aromatherapie massage zorgt voor totale ontspanning en draagt bij aan de balans van lichaam en geest.

30 minuten: €44,95
60 minuten: € 69,95

Bindweefselmassage                              

De natuurlijke facelift en fitness voor jouw gezicht, hals en decolleté!

De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de huidstofwisseling. Door de stevige massagegrepen in het bindweefsel wordt de aanmaak van collageen sterk gestimuleerd. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid beter in staat om voedingsstoffen op te nemen. Dit vermindert de kans op onder andere rimpels, verklevingen en acne. Door de bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd en daardoor de huidconditie geoptimaliseerd. Door deze aanpak krijg je een gezondere en stevigere huid met een gezonde teint. 

Met deze massage worden onder andere de volgende resultaten bereikt:
– Verbetering huidconditie
– Bevordering celvernieuwing
– Opnameverbetering van werkstoffen
– Stimulering van de huiddoorbloeding
– Versteviging en nieuwe aanmaak van het bindweefsel
– Verbetering huidstructuur en huidteint
– Vermindering van rimpels en littekens

Het beste effect is te bereiken in kuurverband. Naarmate de kuur vordert, wordt het weefsel steviger en gaat de structuur van de huid er steeds beter uitzien. De huid raakt beter doorbloedt en afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Om het beste resultaat te bereiken, raden wij een kuurverband aan van vijf weken lang, twee keer per week de massage te laten uitvoeren. Vervolgens is het een kwestie van maandelijks bijhouden. Dit is natuurlijk jouw eigen beslissing en dus niet verplicht! 

30/40 minuten: €39,50 Wil je graag een kuur volgen voor de bindweefselmassage? Dan ontvangt u de 6e behandeling GRATIS.

Tevens kun je een body treatment of massage combineren met bijvoorbeeld een gezichtsbehandeling of andere behandelingen.