Onze producten

Malu wilz

 

Met Malu Wilz verzorgende producten worden in combinatie met de salonbehandelingen en het gebruik van de producten thuis uitstekende resultaten bereikt. 

De huidverzorging collectie omvat verzorgende crèmes op basis van geneeskrachtige kruiden, zuiverplantaardige werkstoffen, liposomen, ceramiden en andere kostbare werkstofconcentraten. Het verzorgingsconcept biedt de mogelijkheid om de huid optimaal te reinigen, te verzorgen en te beschermen, om zo de huid in evenwicht te brengen en huidproblemen en huidveroudering tegen te gaan. 

Het naar de nieuwste ontwikkelingen samengestelde assortiment heeft voor ieder huidtype de optimale verzorging en huidverbetering. 

De producten worden in samenspraak met dermatologen ontwikkeld en zijn dermatologisch getest. Daarnaast zijn de producten dierproefvrij en zonder parfum. De heerlijke geuren in de producten zijn op basis van plantenextracten en geneeskrachtige kruiden.

OPI

De nagellak en gellak van OPI staat bekend om zijn buitengewone samenstelling, fashionable kleuren en iconische namen. Ze bevatten veel kleurpigmenten en blijven lang zitten – met een geweldige glans!

De populaire GelColors zorgen voor een lang houdende kleur met intense glans, die 2 weken perfect blijft zitten.

Naast de nagellak en de GelColors is er nog een productlijn ‘’OPI SPA PRO’’. Dit zijn verzorgingsproducten speciaal voor de verzorging van handen, voeten en nagelriemen.

In Nederland is deze professionele productlijn al bekroond met een ASTIR AWARD én een HOLLAND BEAUTY AWARD!

 

 

Perfect Eyelash

Perfect Eyelash biedt de beste zorg voor de natuurlijke wimpers en de meest vernieuwde technieken.

Malima 

Malima Wellness & Spa biedt een uitgebreide keuze aan professionele producten die intensieve verzorging en optimale ontspanning bieden.

Met deze producten bieden wij een volledig wellness-arrangement specifiek op geurbeleving. Naast een optimaal huidgevoel, zorgt het ook voor een diepe ontspanning. Elke behandeling wordt hiermee een belevenis waarvan het effect langdurig voelbaar is.

Contrâge

De algemene aanpak van Contrâge is huidverbetering met een focus op werkzaamheid en maximale tolerantie. 
Het laborantorium van Cerepharma ontwikkelt vakkundig producten om de factoren te bestrijden die zorgen voor huidveroudering. Het doel van de behandelingen is, zowel het natuurlijke huidverouderingsproces vertragen (intrinsieke huidveroudering) , als huidveroudering aanpakken die veroorzaakt wordt door externe factoren (extrinsieke huidveroudering) zoals bijv. zon, verkeerde levensstijl, verkeerd productgebruik ect. Daarnaast geven de behandelingen van Contrâge een correctie in het vitamineverlies wat veroorzaakt wordt door blootstelling aan uv straling. Contrâge behandelingen werken ook zeer effectief preventief tegen huidveroudering en bescherming. 


Contrâge zorgt voor een mooi natural glow!