harsen

X Harsen

[cmsms_row data_padding_bottom=”20″ data_padding_top=”20″ data_color=”default” data_width=”boxed”][cmsms_column data_width=”3/4″][cmsms_text]

Harsen

Wilt u af van uw lichaamsbeharing dan is harsen een goede oplossing. Op zorgvuldige wijze verwijderen wij de haartjes waar u tijdelijk vanaf bent. De haartjes blijven tussen de drie tot zes weken weg, dat verschilt per persoon. Ook kan door het harsen de haarzakje, waar de haar in groeit, beschadigen. Hierdoor komt het haar minder sterk of helemaal niet meer terug. Dit is een van de voordelen bij regelmatig harsen. Ideaal wanneer je op vakantie gaat, maar ook in het dagelijks leven! Scheren is dan voorlopig niet nodig. Hieronder een overzicht van verschillende onderdelen wat u eventueel zou kunnen harsen.

Hars behandelingen:

Bovenlip                           €  8,50

Bovenlip & Kin                 € 12,50

Oksels                             € 14,50

Armen                              € 22,50

Onderbenen                     € 27,50

Onder- & Boven benen    € 40,00

Bikinilijn                           € 18,50

Rug                                  € 25,00

Borst                                € 25,00

Waar u aan moet denken voor u een hars behandeling ondergaat:

Het is belangrijk dat de haren ongeveer een halve centimeter lang zijn. De haren mogen niet te kort zijn omdat de hars er dan minder grip op heeft.

Gebruik 24 uur voor de behandeling geen bodymilk of olie. Het gebruik van vetten en oliën kan de werking van hars verminderen.

Gebruik een peeling de dag voor het harsen. Hierdoor gaan de haren een beetje rechtop staan en zijn ze beter te harsen dan wanneer ze vlak op de huid liggen.

Tips voor na het harsen:

Vermijd tot 48 uur na het harsen: zonnebaden, zonnebank, een heet bad, sauna of andere warmte/hitte behandelingen. Gebruik ook na die tijd een zonneproducten met beschermingsfactor.

Vermijd te strakke kleding op de huid die pas is gehaast om ingroeien van haren te voorkomen.

Tevens kunt u een hars behandeling combineren met bijvoorbeeld een gezichtsbehandeling of andere behandelingen.

[/cmsms_text][/cmsms_column][cmsms_column data_width=”1/4″][/cmsms_column][/cmsms_row][cmsms_row data_overlay_opacity=”50″ data_color_overlay=”#000000″ data_bg_parallax_ratio=”0.5″ data_bg_size=”cover” data_bg_attachment=”scroll” data_bg_repeat=”no-repeat” data_bg_position=”top center” data_bg_color=”#ffffff” data_padding_right=”3″ data_padding_left=”3″ data_padding_bottom=”50″ data_padding_top=”0″ data_color=”default” data_width=”boxed”][cmsms_column data_width=”1/1″]

[cmsms_divider type=”solid” margin_top=”50″ margin_bottom=”50″ animation_delay=”0″]

[/cmsms_column][/cmsms_row]